Ieškote partnerių logistikos srityje? Norite optimizuoti sandėliavimo išlaidas? Daugelyje logistikos bendrovių yra siūlomas itin platus paslaugų asortimentas. Ten galima tiek vietinė distribucija, tiek sandėliavimo paslaugos. Tačiau kaip bebūtų, svarbu suprasti, jog kiekvienas klientas mokas skirtingą kainą, nes viską lemia būtent užsakomų paslaugų vertė ir kiti niuansai. Ne kiekviena logistikos bendrovė gali pasiūlyti tarptautinių krovinių gabenimo paslaugas, kitos gali apsiriboti tik ties vietines rinka ir t.t. Tad, jeigu jums reikia kažkokios konkrečios paslaugos, tuomet reikėtų iš pradžių domėtis geriausiai vertinamais rinkos dalyviais. Kuo geresnius atsiliepimus turės logistikos bendrovė, tuo labiau tikėtina, kad ji galės pasiūlyti tai, ko jums reikia.

Kalbant apie įprastas logistikos bendroves, svarbu akcentuoti, kad daugelyje jų siūlomos sandėlių nuomos paslaugos. Pavyzdžiui, jeigu esate kažkoks el. komercijos atstovas, tačiau neturite kur laikyti prekių, tuomet tokių logistikos bendrovių paslaugos jums ko gero praverstų. Mat, jos galėtų laikyti jūsų prekes jūsų norimą laiką. Taipogi kai kurios bendrovės atlieka ir kitas joms pavestas užduotis. Pavyzdžiui, iš tų laikomų prekių, kai kurios gali būti įteikiamos kurjeriams pagal jūsų pageidavimą. Jums tik reikia suderinti tokių paslaugų įkainius ir kitas sąlygas.

Kas liečia apie vietinės distribucijos paslaugą, verta pabrėžti, kad ne visos bendrovės užsiima visų krovinių pristatymų. Trumpai tariant, kai kurios logistikos bendrovės neteikia vietinės distribucijos paslaugos maisto produktų prekyba užsiimantiems prekybos centrams. Mat, kai kurie paslaugų teikėjai tiesiog neturi tam pritaikyto transporto, kuriame būtų reguliuojama temperatūra. Tas pats liečia ir sandėliavimo paslaugą – jeigu jums reikia sandėliuoti maisto produktus tam tikroje temperatūroje, tai dar nereiškia, kad bet kuri įmonė galės pasiūlyti tokias patalpas.

Paprastai kalbant, geriausiai vertinamos bendrovės siūlo praktiškai visas paslaugas. Jų siūlomi logistikos sandėliai yra ypač erdvūs ir atitinkantys visus reikalavimus. Kiek kainuos tokių sandėlių nuoma bei kitos paslaugos – priklausys nuo jūsų. Internete tiesiog suveskite jums reikalingos paslaugos pavadinimą ir tuomet žiūrėkite kurias bendroves grąžinti paieškos sistemos. Liks tik pasižiūrėti į atsiliepimus ir tiek.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *