image002

Dizaineriai vis dažniau kalba apie tai, kad vyrai Lietuvoje renkasi labai tamsiu drabužius, kurie atrodo blankiai ir nepataria dėmesio. Tiesa, šiuo metu džemperių pasirinkimas toks platus, kad kiekvienas gali rasti tai, kas jam labiausiai tinka, tad siūlome nesirinkti nuobodžių drabužių, kurie atrodo kaip atgyvena ir kasdien dėvėti tik ryškius, kurie puikiai tinka ne tik darbui, namams, tačiau taip pat ir vakarėliams.

Dalinamės garsiausių pasualio dizainerio patarimais, kurie padės Jums rasti labiausiai tinkamus bliuzonus pavasariui, kuris džiugina ne tik geru oru, tačiau taip pat ir spalvomis.

Kuo daugiau spalvų – tuo gražiau

Šiais metais siūloma rinktis skoningai atrodančius džemperius, kurie džiugina ne tik spalvomis, tačiau taip pat ir raštais. Iki šiol gana gajus mitas, kad spalvos ir raštai yra moteriškumo simbolis, pagaliau visiškai prarado savo vertę ir žmonės vis dažniau džiaugiasi, kad pagaliau galima dėvėti tai, kas yra gražu bei madinga.

O 2020-ųjų pavasaris ir vasara vyrams bus ypatinga tuo, kad siūlomi vyriški džemperiai bus labai margi ir drąsūs. Nors tokie bliuzonai labai patraukia dėmesį, tačiau galima rinktis ir gana neutralius, kurie atrodo puikiai. Jie yra pastebimi, jie yra matomi, tačiau tuo pačiu per daug neišsišokantys, tad atrodyti puikiai, tačiau ne per daug ekstravagantiškai – gana paprasta.

Ilgesni džemperiai – madoje

image004

Gana ilgą laiką ilgesnio stiliaus džemperiai buvo skirti tik moterims. Šiuo metu rinkoje galima rasti labai skoningų bliuzonų, kurie yra ilgesnio stiliaus ir jie yra skirti vyrams. Nors iki šiol tai dar nėra labai įprastas pasirinkimas, tokie džemperiai atrodo kaip akis traukiantis drabužis, tačiau tiesa tokia, kad norint atrodyti puikiai – verta skirti laiko ir rasti tai, kas Jums leidžia parodyti savo asmenybę.

Dažniausiai ilgi džemperiai labiausiai tinka prie aptrauktų kelnių, kurios nėra labai plačios. Tokiu atveju pavyks ne tik puikiai atrodyti, tačiau ir džiaugtis patogumu. Tai gali būti ir laisvo laiko stilius, ir apranga, kuri puikiai tinka darbui.

Svarbiausia – patogumas

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais dizaineriai tikina, kad svarbiausia yra patogumas. Paprasčiausiai reikia rinktis tokius džemperius, kurie Jums patinka ne tik spalvine gama, tačiau taip pat ir modeliu, kurie šiuo metu labai varijuoja. Tikrai galima sakyti, kad vieno modeliai yra kur kas patrauklesni ir tuo pačiu patogesni nei kiti, tad kuo daugiau variantų palyginsite ir kuo labiau Jūsų poreikius tinkamą variantą pavyks atrasti – tuo judėjimas bus patrauklesnis.

Šiais metais patogumui skiriama labai daug dėmesio. Juolab, siūlome rinkoje tiek bliuzonai, kurie ne tik maloniai glunda prie odos, tačiau ir sulaiko šilumą, tačiau pavyksta išvengti kūno prakaitavimo.

Džemperiai derinami net ir prie avalynės

Akivaizdu, kad norėdami džiaugtis vieningu stiliumi – turite rinktis tokius drabužius, kurie Jus puošia ir tuo pačiu tokie, kurie suteikia galimybę puikiai atrodyti, džiaugtis visuma. Džemperiai turi būti derinami net ir prie avalynės, kadangi tokia smulkmena gali visiškai išbalansuoti stilių, tad kiekvienas komponentas, kiekvienas akcentas yra labai svarbus ir jo vertinimas bei lyginimas taip pat yra reikšmingas.

image006

Kuo daugiau detalių bus įvertinta – tuo tikresnis galite būti, kad galiausiai rasite tai kas atitinka Jūsų poreikius ir leidžia džiaugtis stiliumi, kuris galimas kiekvienam.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *