Pastolių nuoma visoje Lietuvoje

Pastoliai vienas iš pagrindinių aukštuminių darbų įrankių. Šie įrankiai padeda dirbti aukštyje, pasiekti aukštai esančius objektus. Pastolių pagalba galėsite patogiai ir saugiai atlikti beveik visus fasado darbus. Pastoliai skirstomi į tris pagrindinius tipus, toliau visus juos ir apžvelksime.

Moduliniai pastoliai – Šiuos pastolius paprastai renkamasi, tuomet kai su rėminiais pastoliais neina prieiti prie tam tikrų objekto vietų. Pavyzdžiui jūsų statomas objektas yra apvalios formos ar turi tam tikrų išlinkimų ir panašiai. Moduliniai pastoliai puikiai prisitaiko prie bet kokių išlinkimų. Šių pastolių aukštis reguliuojamas taigi galite juos montuoti ant bet kokio grunto, žinodami, kad jie stovės lygiai ir stabiliai. Moduliniai pastoliai universalesni, tačiau brangesni. Atliekant paprastus darbus dažniausiai žmonės renkasi paprastus rėminius ar fasadinius pastolius, tačiau esant nestandartiniems objektams rekomenduojame rinktis modulinius pastolius.

Rėminiai pastoliai – Šie pastoliai puikiai tiks atlikti standartinius darbus. Lengvai montuojami bei transportuojami pastoliai itin geras ir patogus pasirinkimas. Šie pastoliai neturi jokių sudėtingų jungčių, todėl nereikia turėti specialių žinių norint juos surinkti. Šie pastoliai yra vienas iš pigesnių pasirinkimo variantų lyginant su moduliniais pastoliais. Layher allround firmos pastoliai yra orentuoti į paprastuma bei saugumą. Šis prekės ženklas skyrė didelį dėmesi saugumai, todėl šiuose pastoliuose papildomai imontuoti saugumo bortai, kurie užtikrina, kad žmogus neišskristų iš pastolių kontrukcijos.

Fasadiniai pastoliai – šiuos pastolius žmonės renkasi kai nori atlikti paprastus fasado darbus, tokius kaip: fasado šildinimas, dažymas, namo stogo pakalimų darymas ar keitimas ir kiti like fasado dabai. Šie pastoliai iš esmės panašus į rėminius pastolius, todėl dauguma žmonių juos ir vadina rėminiais pastoliais. Fasadinių pastolių nuoma pauikus pasirinkimas siekiant greitai ir kokybiškai atlikti reikiamus darbus.

Pastolių nuoma ar pirkimas?

Pastolis.lt įmonė uzsiemanti pastolių nuoma kaune gali jums pasiūlyti palankiausias pastolių nuomos sąlygas. Įmone savo veiklą vygdo jau daugiau nei 7 metus. Pastoliai itin brangus įrankis, todėl dauguma įmonių ar fizinių asmenų renkasi šių įrankių nuoma vietoj jos pirkimo. Tad jeigu ieškote kokybiškų pastolių, kreipkitės į Pastolis.lt mes nuomuojame pastolius visoje Lietuvoje, turime tiek moduliniu, tiek rėminių bei fasadinių pastolių.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *