Uostamiesčio gyventojai, neretai apsupti turistų, suvokia, kaip svarbu mokėti kalbėti angliškai. Todėl anglų kalbos kursai Klaipėdoje sulaukia nemažo susidomėjimo. Į ką žmonės kreipia dėmesį norėdami į juos užsiregistruoti?

Vienas iš dažniausių klausimų yra kursų paskirtis. Nors žinoma, kad juose bus mokoma anglų kalbos, reikšmė teiktina pačiam metodui ir tikslui. Jeigu jūs visai nemokate anglų kalbos ir norite pradėti nuo pagrindinių dalykų, atsidūrę intensyviose, anglų kalbos pagrindus turinčių žmonių kursuose galite pasijusti nejaukiai.

Anglų kalbos kursai Klaipėdoje kainuoja nevienodai, todėl šis kriterijus nelieka nuošalyje. Yra žmonių, norinčių sutaupyti visur. Yra ir tokių, kurie nuolat išlaidauja. Geriausia atrasti aukso vidurį. Ieškant užsienio kalbos pamokų reikia prisiminti, kad žemiausia kaina gali slėpti menką kokybę. Tačiau nepatartina daryti skubotų vertinimų – galbūt paslaugos teikėjas atrado nepaprastą rinkodaros ir kainodaros sprendimą, leidžiantį pasiūlyti itin patrauklią kainą. Kitas klausimas – ar verta mokėti didesnę sumą nei kitur. Jeigu visi ženklai byloja apie dėstytojo kompetenciją ir sugebėjimą mokyti, tuomet kodėl ne. Svarbiausia nepalikti savo kišenės be nieko.

Norintiems mokytis svarbus laikas. Stengiamasi išsiaiškinti, kada pamokų pradžia, iki kada jos truks. Aktualu ir tai, kiek tęsiasi vienas užsiėmimas. Visi nori savąjį laiką išnaudoti optimaliai, tad šie klausimai itin reikšmingi.

Kaip ir visiems kitiems Lietuvos gyventojams, taip ir klaipėdiečiams užsienio kalba būtina karjeros sumetimais. Taip pat vyrauja kelionių noras. Anglų kalbos kursai Klaipėdoje paklausūs ir dėl turistų, kurie dažnai kalba būtent angliškai.

Nesvarbu nei lytis, nei amžius – mokytis gali tiek jaunesni, tiek vyresni. Juk visi esame šio globalaus pasaulio dalis, tad negalime sustabarėti. Turime tobulinti įgūdžius. Ir kursai padeda tai padaryti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *