Keleivinių mikroautobusų nuoma vestuvėms. Kai išaušta svarbiausia diena Jūsų gyvenime, mažiausiai ko norite, tai sukti galvą dėl smulkmenų. Būtent todėl mes užtikrinsime, kad transportas nekeltų Jums galvos skausmo. Pasirūpinsime visais su kelione susijusiais klausimais, nuo maršruto iki komforto, todėl šią, ar bet kurią kitą svarbią savo gyvenime dieną, galėsite tiesiog atsipalaiduoti ir mėgautis kelione. 

                          Keleivinių mikroautobusų nuoma bernvakariams.Kaip žinome, bernvakariai švenčiami išties audringai, todėl daugelis vairuotojų atsisako teikti tokią paslaugą. Tačiau mes ne tik teikiame šią paslaugą, bet ir dažnai pasiūlome susipažinimo ar dar linksmesnių žaidimų.

Keleivinių  mikroautobusų nuoma mergvakariams . Mikroautobusu nuoma mergvakariui  puikus sprendimas visoms merginoms keliauti kartu. Mikroautobuse galima linksmintis, nesvarbu koks oras ir tuo pačiu pasiekti vietą. Mikroautobuso nuoma mergvakariui kainuoja pigiau už limuzino nuomą. Kėlionės metu gersite šampaną, „kabinsite“vaikinus stotelėse, mes saugiai ir patogiai nuvešime visą draugių kampaniją į klubą ar kitą pasilinksminimo vietą.

Keleivinių Mikroautobusų nuoma gimtadieniams. paslauga užtikrina, kad kelionė kartu su šeima, draugais ar svečiais bus linksma ir nuotaikinga.  Ar daug svečių norinčių vairuoti automobilius tokią progą? Žinoma, kad ne, todėl mikriuko nuoma yra puiki išeitis linksmiausioms gyvenimo šventėms, kad Jūs ir Jūsų svečiai atvyktų su puikia šventine nuotaika. Mes pasirūpinsime svečių išvežiojimu po šventės į namus, viešbučius ar net oro uostus, todėl galėsite būti ramūs, kad Jūsų svečiai grįžo saugiai.

Keleivinių Mikroautobusų nuoma vaikų ekskursijoms. Daugelis tėvų nori, kad jų vaikai būtų nuolat lavinami. Niekas geriau nevysto vaiko, nei ekskursijos po gimtą kraštą. Daugeliu atvejų į ekskursijas nesusirenka visa klasė, todėl nuomoti mikroautobusą yra žymiai pigiau nei didelį autobusą. Tai be galo populiari mikroautobusų nuomos paslauga Vilniuje, Kaune ir kituose didmiesčiuose.

Ekskursijos. Atsibodo sukti galvą dėl kelionės maršruto? Pamiršote, kada paskutinį syk buvote atsipalaidavę? Pasirinkdami mikroautobusų nuomą Kaune, Vilniuje ir visoje Lietuvoje galėsite apie tai nebegalvoti. Negana to keleivinių mikroautobusų nuoma yra be galo populiari paslauga naudojama ir ekskursijų metu.  Kadangi į ekskursijas yra vykstama su didesne grupe žmonių, kurie žinoma visos išvykos metu nori likti kartu, todėl dažniausiai yra  pasirenkama mikroautobusų nuoma. Keleivinių mikroautobusų nuoma Vilniujeyra bene populiariausia paslauga, nes būtent čia atvyksta daugelis svečių iš užsienio. Kadangi atvykę svečiai ar turistai nori išlikti kartu, todėl mes siūlome patogius, manevringus mikroautobusus, kurie suteiks galimybę, kelionės metu puikiai ir smagiai kartu praleisti laiką.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *