Investavote į savo batus – dabar norite, kad jie visada atrodytų puikiai. Štai keli patarimai garantuojantys, jog jūsų nauji aukštakulniai, visada atrodys lyg pirma dieną, kai juos nusipirkote.

1.      Venkite plastiko

Pirkdami aukštakulnius moterims, kad ir kokį biudžetą turėtumėte, venkite plastiko. Bet kokia aukštakulnio dalis pagaminta iš plastiko, gali lengvai įtrūkti, susidėvėti ar tiesiog sulūžti. Tam, kad išvengtumėte neplanuotų bėdų, įsigykite batus kurių tarnavimo laiku būsite užtikrinti.

2.      Investuokite į kulnų apsaugos priemones

Daugelis net nežino, jog galima įsigyti apsaugas kulnams. Uždėjus apsauginį dangtelį ant aukštakulnių kulno, jis nepaskęs į žemę einant per žolę, nesusibraižys nuo trinkelių ar metaliniu grotelių.

3.      Tirpalas batų patogumui

Sumaišykite lygiomis dalimis vandens ir alkoholio mišinį į purškimo buteliuką ir purškite tiesiai ant aukštakulnio odos tiek išorėje, tiek viduje, kad sumažėtų batų standumas ir jie patogiai priliptų prie pėdos. Leiskite tirpalui išdžiūti, tada batus galite patreniruoti namuose. Oda suminkštėti turėtų per vieną ar du kartus, tokio proceso.

4.      Pastovus valymas

Užuot aukštakulnius numetus į kampą, grįžus namo, patikrinkite ar nepažeidėte bato, ar jie nėra purvini. Nuvalykite bet kokį purvą, kad jis nespėtų įsigerti į batą ir nepakeistu jo spalvos. Kuo dažniau valysite batus, tuo ilgiau jie atrodys kaip nauji.

5.      Lengviau vaikščiokite

Vaikščioti su aukštakulniais, nėra taip paprasta, kaip gali atrodyti. Tačiau, vilkdami, tempdami kojas, galime lengvai pažeisti kulną ar batų padą. Eidami neskubėkite, nevilkite kojų. Jei trūksta praktikos vaikščiojant su kulnais, treniruokitės namuose iki tol kol jaustis užtikrinti.

6.      Būkite atidūs oro sąlygoms.

Ypatingai rudeniniams ir žieminiams batams, šiek tiek papildomos priežiūros gali pailginti pirkinių tarnavimo laiką. Naudokite specialias valymo ir apsaugos priemones ir rūpinkities bato oda, lyg savo. Bato odai taip pat reikia priežiūros, ypač kai oro sąlygos yra prastesnės.

Aukštakulniai yra itin stilingi batai, suteikiantys bet kokiai aprangai papildomo žavesio, bei pasitikėjimo savimi kas juos dėvi. Kad batai tarnautų savo skirtą laiką ar net ilgiau juos reikia tinkamai prižiūrėti. Avalynė Tau internetinėje parduotuvėje galite rasti daugybę įvairių aukštakulnių modelių, pagal kiekvieno skonį. Atnaujinkite savo garderobą jau šiandien.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *