Roletai diena naktis jau daug metų yra vienas populiariausių pasirinkimų įvairiems atvejams. Jie labai dažnai pasirenkami kaip langų dengimo sprendimai namams, tačiau taip pat dažnai yra montuojami ir biuruose, viešose įstaigose ar komercinėse patalpose. Tai dėl daugybės privalumų, kuriais pasižymi šio tipo roletai.

Apsaugo nuo saulės

Ieškant geriausio langų dengimo sprendimo, daugiausiai dėmesio reikia skirti funkcionalumai. Būtent tuo labiausiai išsiskiria diena naktis roletai. Jie yra puikus pasirinkimas, nes jie itin gerai apsaugo nuo saulės spindulių arba nuo smalsių žvilgsnių. Todėl šie roletai dažnai pasirenkami ne tik namuose, bet ir biuruose. Su šiais roletais patys galite valdyti, kiek šviesos norite įleisti į kambarį. Dieną galite jos įleisti daugiau, o vakare galima roletus labiau užverti. Be to, pasirinkus tinkamą medžiagą, su šiais roletais netgi dienos metu galima visiškai užtamsinti kambarį. Todėl tai yra dažnas pasirinkimas miegamuosiuose, vaikų kambariuose, biuro erdvėse su projektoriumi.

Patogu valdyti

Roletai diena naktis yra valdomi labai paprastai ir patogiai. Dažniausiai įrengiama grandinėlė, kuria nesudėtingai galite pakelti ir nuleisti roletus. Taip pat galima įrengti elektrinį valdymą. Tai dažnas pasirinkimas biuruose. O jeigu ketinate įrengti roletus dideliuose įmonės ar įstaigos languose, tuomet galima rinktis ir nuotolinį valdymą, kuris leis patogiai keisti roletų padėtį.

Lengva priderinti interjere

Šio tipo langų dengimo sprendimas yra puikus pasirinkimas, tinkantis prie bet kokio interjero. Diena naktis roletai puikiai atrodo tiek prie skandinaviško stiliaus interjero, jie lengvai priderinami klasikiniame, minimalistiniame interjere. Be to, šių roletų audinių raštų ir spalvų pasirinkimas yra labai platus, todėl roletus galite ir spalviškai priderinti prie savo namų ar biuro įrengimo.

Be to, ar žinojote, kad būtent roletai diena naktis yra geriausias sprendimas tuomet, kai ieškoma langų dengimo sprendimo mažoms erdvėms. Jie vizualiai suteikia daugiau erdvės patalpai, be to, visiškai atidarius roletus, galite pripildyti patalpą dienos šviesos ir taip taip pat optimaliai ją padidinti. Taip pat svarbu žinoti, kad šio tipo roletai neužima daug vietos ant lango, taip pat palieka laisvas palanges, todėl tai taip pat yra geras sprendimas taupantiems vietą.

Nesudėtinga prižiūrėti

Roletus diena naktis labai paprasta prižiūrėti, todėl jie yra ilgaamžis sprendimas. Reguliariai pakanka roletus nuvalyti su drėgna šluoste, kad nuvalytumėte susikaupusias dulkes. Jū nereikia p;auti, šveisti, nereikia naudoti jokios specialios chemijos. Todėl roletai daug metų išlieka ne tik tokie pat funkcionalūs, bet ir nepakeičia spalvos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *