plėvelė langams

Šis gaminys naudojamas pačiais įvairiausiais atvejais ir dėl pačių įvairiausių priežasčių. Vienas iš dažniausių variantų yra automobilių langų tamsinimas. Tačiau lygiai taip pat ji gali būti panaudojama ir įprastiems langams tiek viduje, tiek ir išorėje. Dažniausiai pasitarnauja tuomet, kai norima apriboti matomą vaizdą. Tokiu atveju gali būti uždengiama tik dalis lango, kas dažnai naudojama biuruose bei kitose viešose erdvėse. Lygiai taip pat galima suteikti langams tam tikrą tonavimą arba juos visiškai uždengti pačiomis įvairiausiomis spalvomis. Taigi, tai labai priklauso nuo situacijos ir tai, koks yra konkretus poreikis vienu ar kitu atveju. Tačiau praktiškai visuomet galima rasti norimą sprendimą.

Ne tik išvaizda, bet ir apsauga

Nors dažniausiai toks gaminys naudojamas dėl vizualinio aspekto, tačiau jis gali pasitarnauti ir kaip saugumo garantas. Plėvelė langams gali būti visiškai skaidri bei netgi nepastebima, tačiau atlikti vieną svarbią funkciją. Sudužus stiklui užtikrinti, jog jo šukės nepasklis aplink, o ir toliau liks savo vietoje. Todėl toks variantas naudojamas gana dažnai, ypač viešose vietose, kad žmonės būtų apsaugoti nuo sužeidimų. O kartu ir šalinti tokius pažeidimus bus žymiai paprasčiau, kadangi tereikės išimti ir pakeisti stiklą, o ne rinkti jo pasklidusias šukes. Aišku, prie apsauginės funkcijos galima priskirti ir apsaugą nuo pernelyg ryškios saulės šviesos ar pašalinių akių.

Į ką svarbu atkreipti dėmesį renkantis?

Kadangi šių gaminių įvairovė labai plati, todėl geriausia būtų iš anksto žinoti, kokio konkrečiai varianto reikia. Nuo to priklausys ir jo savybės, tad nereikės rinktis iš viso plataus asortimento. Iš karto bus galima žiūrėti tik į tuos gaminius, kurie atitinka keliamus reikalavimus. Tai gali būti tiek spalva, tiek ir tam tikra kategorija, kokiam tikslui naudojama plėvelė langams. Kadangi ji gali būti skirta tiek automobiliams, tiek vidaus langams arba išorei. Taip pat gali turėti labai konkrečią spalvą arba sukurti vadinamąjį šerkšno efektą, kas iš dalies apriboja matomą vaizdą, bet užtikrina šviesos pralaidumą.

Plėvelės langams parduodamos internetu el. parduotuvėje https://e-heliopolis.lt – apsilankykite ir išsirinkite sau tinkančią spalvą, tekstūrą ir… kainą 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *