Šiandien mados pasaulis stebina vis drąsesniais posūkiais. Štai prieš kelis metus gatvėse šokiruodavusios mėlynplaukės ar žaliaplaukės merginos šiandien nebėra naujiena, ir net gi, smalsu, kokių dar taisyklių artimiausiu metu žada sulaužyti mados diktuotojai?

Nors padidėjęs veido plaukuotumas kai kurioms moterims yra didžiausias košmaras, mados tendencijos siekia viską apversti aukštyn kojom. Galbūt esate matę amerikietiškų komedijų, kuriose pašaipų objektu stereotipiškai visados tapdavo „moksliukės“ merginos vešliais antakiais ir gausiomis strazdanomis? Šiandien galima šyptelėti – nebesidrovėkite savo atkaklių antakių, kurie vos išsipešiojus auga, rodosi, ne dienomis, o valandomis. Leiskite jiems augti, kadangi vešlūs antakiai šiandien karaliauja ne tik gatvėse, bet ir ant podiumo. O jiems į kompaniją ateina ne kas kita, kaip strazdanos.

Žinoma, padidėjęs veido plaukuotumas retai kada apsiriboja vešliais antakiais. Deja, ne vieną moterį kankina ir ryškūs plaukeliai virš lūpų, tačiau tai šiandien lengvai ištaisomas defektas – įvairios klinikos siūlo efektyvias plaukelių šalinimo procedūras lazeriu, tad galima sau ant veido drąsiai pasilikti tik madinguosius ryškius antakius, kuriuos šiandien puoselėja drąsios, seksualios ir originalios merginos.

Daug paprasčiau šį veido bruožą išryškinti natūralius tankius antakius turinčioms merginoms, tačiau net ir siaurus ar vidutinius antakius turinčios merginos ryškinasi ir bando juos optimaliai padidinti pačiais ekstremaliausiais būdais – pradedant akių pieštukais, baigiant antakių priauginimu.

Dar netikėčiau stebina pati naujausia tendencija – strazdanos. O kas iš viso šokiruoja – tai, kad merginos iš prigimties neturinčio strazdanų jau masiškai perka specialias laikinas veido tatuiruotes, imituojančias rusvus strazdanų taškelius. Taip pat po truputį vis skelbiasi ir kūno menininkai, už pinigus siūlantys patrauklią paslaugą – laikinais kūno dažais natūraliai išmarginti skruostus subtiliomis ir žavingomis strazdanėlėmis.

Taigi, jeigu dar visai neseniai mokykloje iš jūsų natūralių strazdanų šaipėsi berniukai, džiūgaukite – atėjo jūsų eilė šlovei. Tik pagalvokite – kol jūs be jokio vargo galite demonstruoti savo įgimtas strazdanas, visame pasaulyje nuo mados neatsilikti siekiančios merginos visais įmanomais būdais siekia „nusipirkti“ šį žavų ir mielą veido bruožą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *