Artėjantis švenčių maratonas vaikams reiškią malonų laukimą, o suaugusiesiems – tikrą galvos skausmą… Intensyvi darbų rutina, rodos nesibaigiantys įsipareigojimai paskutiniais metų mėnesiais susikerta su būtinybe pasirūpinti šventinėmis dovanomis. Kaip viską suspėti ir rasti dovanas, kurios tikrai pradžiugintų Jūsų artimuosius?

Svarbiausia – įsiklausyti

Geros dovanos tos, kurios ne kuria, o sprendžia problemas. Daugelis žmonių vertina praktiškas dovanas, kurios gali palengvinti jų kasdienybę. Į šią kategoriją patenka buitinė technika, elektroniniai įrenginiai (išmanieji telefonai, planšetės, nešiojami kompiuteriai), drabužiai, kosmetika, kvepalai ar papuošalai. Tiesa, tokia dovanas geriau įsigyti iš anksto – patirtis rodo, kad jų kainos artėjant šventėms gerokai pakyla.

Tačiau dovanos kaina tikrai nereiškia didesnio džiaugsmo. Verčiau įsiklausykite į savo artimuosius ir atidžiai pagalvokite, ar tokia dovana tikrai bus prasminga ir nuoširdžiai pradžiugins. Nustebinti galima ir neišleidžiant daug: tai gali būti asmeninės dovanos, kaip pagal užsakymą pagamintas, personalizuotas kavos ar arbatos puodelis, kurį dovanos gavėjas naudos kasdien ir prisimins būtent Jus!

Populiarūs dovanų kuponai

Dar vienas dovanų tipas, kuris garantuotai pradžiugins – unikalūs potyriai. Tai gali būti išties išskirtinė ir asmeniška dovana, jeigu gerai pažįstate būsimą jos adresatą.  Apklausų duomenimis, nemažai žmonių, ypač jaunesnio amžiaus, mieliau renkasi ne materialius daiktus, o tam tikras patirtis: tai gali būti saldi kulinarinė ekskursija šokolado fabrike, apsilankymas SPA salone, italų virtuvės šefo gaminta vakarienė namuose, nardymo pamokos ar bilietas į muziejų – Jūsų vaizduotės niekas neriboja, nes viliojančių vairantų yra išties daug!

Jeigu jaučiate, kad draugus ar šeimos narius nudžiugintų neeilinės patirtys, verta dovanoti jiems atidžiai parinktą dovanų kuponą. Tai populiari, tačiau išradinga dovana: galite rinktis iš visos paletės skirtingų užsiėmimų ir patirčių. Kartu tai – laiką taupantis dovanos variantas: kuponą užsakyti ir atspausdinti galite tiesiai iš savo namų, todėl atsipalaiduokite ir pamirškite gaišimą prekybos centre, karštligiškai mėginant rasti tą vienintelę, įspūdingą dovaną. Taikliai parinktas kuponas yra puikus būdas nustebinti ir parodyti, kad dovanos gavėjas Jums išties rūpi!

Geriausia vieta pradėti ieškoti dovanų – www.tobuladovana.lt.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *