Mama – viena svarbiausių figūrų kiekvieno žmogaus gyvenime. Jos visą gyvenimą išlieka didžiausios gyvenimo pagalbininkės, kurioms vaikai yra didžiausias jų turtas. Bėgant metams palaikyti artimą ryšį su mama gali būti vis sunkiau. Suaugę išvykstame studijuoji į kitą miestą, o galbūt ilgainiui susirandame  svajonių darbą kitoje šalyje. Didelis atstumas neleidžia aplankyti brangiausių žmonių taip dažnai kaip norėtume. Vis dėlto, artėjanti Motinos diena yra puiki proga skirti dėmesio svarbiausiam žmogui mūsų gyvenime. Motinos diena yra puiki galimybė parodyti kaip stipriai branginate ir rūpinatės savo mama. Dėl to, verta iš anksto pagalvoti kaip galite nustebinti mamas šia proga. Straipsnyje rasite puikių idėjų, kurios pradžiugins net ir pačias išrankiausias mamas!

Nuostabios gėlės

Gėlės – viena iš universaliausių dovanų Motinos dienos proga. Kiekviena moteris dievina šviežių gėlių puokštes. Nustebinkite savo mamą jos mėgstamiausių gėlių puokšte, kuri praskaidrins jos dieną. Jeigu jūsų mama mėgsta gėles galite pagalvoti ir apie vazoninių gėlių dovanojimą. Taip būsite tikri, kad dovana gėlė džiugins ne vienerius metus. Jeigu jūsų šeima turi nedidelį kiemelį prie namo ar sodą nupirkite lauko augalų. Įvairūs medeliai ar žydintys krūmai gali tapti puikia dovana!

Dovanos stilingoms mamos

Jeigu jūsų mama domisi naujausiomis mados tendencijomis ir skiria daug dėmesio savo išvaizdai padovanokite jai stilingų drabužių ar aksesuarų. Įvertinkite savo mamos stilių, jos mėgstamiausias spalvas ir medžiagas, kad nupirktumėte tinkamą drabužį, kuris derės prie jos garderobo. Lengvi moteriški megztiniai, spalvingos šilko skaros ar didelės skrybėlės – tai tik keletas dovanų idėjų, kuriomis galite pradžiuginti artimiausią žmogų. Moterys ypač mėgsta papuošalus, todėl norėdamas nustebinti skirkite papildomą pinigų sumą grandinėlės ar auskarų graviravimui. Užkoduokite papuošaluose šiltas žinutes, kurios privers nusišypsoti kiekvieną dieną, kai bus dėvimas jūsų dovanotas papuošalas. Taip pat, neprašausite pro šalį jeigu padovanosite mamai jos mėgstamo prekės ženklo avalynę: puošnūs aukštakulniai, aulinukai ar vasarinės basutės gali tapti puikia dovana. Dažnai mamos vengia save palepinti brangesniais pirkiniais, todėl jūsų įteiktos stilingos dovanos jas tikrai pradžiugins!

Laikas praleistas kartu – geriausia dovana

Daugelis galvoja, kad materialinės dovanos gali atstoti laiką praleistą kartu su brangiausiais žmonėmis. Vis dėlto, visai nebūtina išleisti krūvos pinigų ieškant originalių dovanų savo mamai. Linksmai praleistas laikas su mama yra pati geriausia dovana! Tam, kad nustebintumėte mamą sugalvokite įdomių laisvalaikio praleidimo būdų. Jeigu jūsų mama mėgsta gaminti nusiveskite ją į maisto gaminimo pamoką, kur kartu išmoksite įdomių ir netikėtų receptų. Jeigu norite skirti mamai atpalaiduojantį savaitgalį rezervuokite savaitgalį sveikatingumo centre. Įvairios grožio procedūros, masažai ir pasiplaukiojimas baseine padės atsipalaiduoti ir pabėgti nuo dienos rūpesčių.

Valgomos dovanos

Niekada neprašausite padovanoję šį tą valgomo. Šiuo metu ypač populiaru dovanoti iškilų krepšius pripildytus įvairių užkandžių. Tokį krepšį galite užsakyti internetu arba sukomponuoti patys, nes tik jūs geriausiai žinote mamos mėgstamiausius produktus. Iškylų krepšį galite panaudoti piknikui gražioje gamtos vietoje kartu su visa šeima. Dar viena idėja – valgomos puokštės. Iš įvairių maisto produktų sukomponuotos ryškiaspalvės puokštės atrodo labai įspūdingai. Pasirinkite saldžias ar sūrias puokštes, kurios gali tapti puikia tikrų gėlių puokštės alternatyva.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *